PCS gebruikerclub Themadag Calduran Kalkzandsteen

1 November hebben we met de PCS gebruikersclub een zeer goed georganiseerde Themadag gehad bij Calduran Kalkzandsteen te Harderwijk. Naast een goed inzicht in het gehele productie process hebben we ook een inkijk gekregen in de huidige stand van hun automatiseringslandschap en hun uitdagingen om deze planmatig te kunnen vernieuwen. Belangrijke lessen hierbij zijn natuurlijk welke keuze hierbij allemaal komen kijken. Een extra interessant moment op een productie locatie is natuurlijk om het gepresenteerde ook live op locatie te kunnen bekijken. Het dagvullende programma heeft daarnaast ook nog de thema’s van een veilige remote connectie belicht naar het OT-Domain en wat Siemens NL hierin kan betekenen en wat de nieuwe cloudmogelijkheden in combinatie met machinelearning (ML) en artificial intelligence (AI) kan toevoegen aan de huidige mogelijkheden van productieprocessen waarbij o.a. een voorspelbaar productiegedrag met een huidig automatiseringsniveau een hogere en betere kwaliteit producten kan opleveren. Kortom het was voor alle leden weer een leerzame dag. Als u ook eens een Themadag wilt bijwonen om te ervaren of dit ook voor u een toegevoegde waarde heeft, aarzel dan niet en schijf u in als een introduc√©lid tegen een kleine (light-lid) vergoeding. Zie hiervoor onze website https://lnkd.in/eJvbuaC

Lees het bericht op LinkedIn