PCS Gebruikerclub naar Karlsruhe: bezoek Process Automation World

Op 11-13 maart is het weer zover, de Nederlandse PCS Gebruikersclub wordt weer in de gelegenheid gesteld om in direct contact te treden met het Product management en development team van PCS 7 & PCS Neo. Hiervoor is weer een gebruikelijk driedaags programma samengesteld.

Met als hoogte punt op de 12e een volle dag in het Demo centrum “Process Automation World” in Karlsruhe. Hierbij gaan we kijken naar de doorontwikkelingen van PCS 7 en alles wat hierbij aan digitalisering bij komt en samenwerkt. De digitale “Twin” met virtueel inbedrijfstellen en operator training tot en met virtuele Process optimalisatie.

En belangrijk voor vele gebruikers: hoe kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden om een eenvoudige overstap (evolutie) naar PCS Neo in de toekomst mogelijk te maken.

Verder willen we de deelnemers, gesplitst in kleinere groepjes, een tour door de “Smart Automation Plant” laten maken.

En als het lukt op de 13e een afsluitend bezoek aan BASF in Ludwigshafen. Dit om te kunnen horen hoe zij Process Automation, gebruiken, ervaren en in de toekomst zien.

Deelnemen en aanmelden is vanaf nu mogelijk, voor:

Vol-lidmaatschap deelname gratis (mag ook een vervanger van het zelfde bedrijf zijn)

Light-lid (100,- eigen bijdragen verschuldigd)

Aspirant lid/Introduce (werkelijke kosten reis en verblijf {ca.350,-})

Reisdetails:

Woensdag 11 maart vertrek vanuit Utrecht met de ICE naar Karlsruhe en verder reizen met een bus waarbij we een gezamenlijk Hotelaccommodatie zullen bereiken

’s Avonds gaan we met alle leden de jaarlijkse algemene leden vergadering houden.

Donderdag 12 maart met de bus naar Siemens Process Automation World voor boven vermelde thema’s. Aansluitend zal de avond gevuld zijn met een gezamenlijk diner.

Vrijdag 13 maart is het idee voordat we weer afreizen richting huis nog een bezoek aan BASF in Ludwigshafen te brengen. (Dit is nog niet bevestigd, anders wordt dit met een ander programma deel ingevuld)

Bindende aanmelding/inschrijven is mogelijk via ons secretariaat.

E-Mail: pcsgebruikersclub@ziggo.nl Doe het op tijd! Voor 24 Februari

LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/pulse/pcs-gebruikerclub-naar-karlsruhe-bezoek-process-world-kees

Terug naar overzicht